نخوردن شیرینی های جذاب و چشمک زن برای همیشه کاریست غیر ممکن ، مگر میشود از این محصولات خوشمزه گذشت و به آنها توجه نکرد، علاوه بر این در نوشیدنی و غذاها نیز مقداری قند وجود دارد که به طور روزانه مصرف میکنید ، سفارش کیک و خوردن شیرینی های لذت بخش است و انرژی مورد نیاز بدن را تا حدی تامین میکند. انرژی مورد نیاز بدنتان را میتوانید از قنادی های آنلاین به راحتی تامین کنید
اما این سوال پیش می آید که:
مصرف شیرینی تا چه میزان در روز مجاز است؟
دانشمندان معتقدند که فقط وقتی یک شخص میتواند مصرف قند مصرفی را کنترل کند که از میزان قند در محتویات مواد غذایی اطلاع داشته باشد، و در صورت عدم اطلاع میزان قند مصرفی زیادی خواهد داشت و سلامتی چنین شخصی به خطر خواهد افتاد
اشکال مختلفی از قند که در محتویات نوشیدنی ها و خوردنی ها وجود دارد هر روزه مورد استفاده قرار می گیرد که ورود کالری به بدن را به دنبال دارد، کالری ای که مقدار زیادش ایجاد چاقی نموده که چاقی خود باعث بسیاری از بیماری ها از جمله دیابت و بیماری قلبی است. البته میتوان با فعالیت های ورزشی و تحرک داشتن این کالری ها سوزانده شده و سلامت شما حفظ شود.
سازمان جهانی بهداشت ، هر فرد را مجاز به مصرف روزانه قند به میزان 12 قاشق چای خوری در 2200 کالری در غذاهای مصرفی روزانه دانست، که 9 درصد کل مصرف کالری روزانه میباشد
متخصصان معتقدند: قند در غذاها و میوه های تازه به اندازه کافی وجود دارد، بنابر این نیازی به قند بیشتری در بدنتان ن متخصصان تغذیه در یک مقاله جدید تاکید کردند: قند به طور طبیعی در غذاها به ویژه در میوههای تازه موجود است و بنابراین نیازی به قند اضافی در رژیم غذایی نخواهید داشت.
توصیه انجمن قلب آمریکا به بانوان این است که نباید مصرف قند اضافی روزانه بیش از 6 قاشق چایخوری باشد و برای آقایان 9 قاشق چایخوری در روز مجاز است.
در هنگام مواد غذایی از فروشگاه ها برچسب های آنها را با دقت نگاه و مطالعه کنید و نشان های سلامت و مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید و به دنبال کربوهیدراتها و اسامی باشید که آخر آن اسامی حروف "ose" و "ol" است و نشان دهنده انواع قندهای گلوکز، فروکتوز، دکستروز، مالتوز، ساکاروز، لاکتوز، مانیتول و سوربیتول هستند
شربت ذرت و فروکتوز، جز افزودنی به نوشیدنی ها هستند و عسل نیز باعث ورود قند به بدن انسان میشود. کالری موجود در عسل از بقیه مواد غذایی حاوی قند بیشتر است.
دو تا ده گرم قند اضافی در هر صد گرم غذا میزان متعادل مصرف قند است و هر هفت گرم قند برابر با یک قاشق غذا خوری شکر است.
درباره این سایت